Programma Polderfeest 2024

Het aftellen kan beginnen!

Nog een kleine 2 maanden en dan is het alweer tijd voor Polderfeest 2024. Uiteraard worden er achter de schermen alweer de nodige voorbereidingen getroffen om deze editie weer onvergetelijk te maken. Ben jij al benieuwd welke artiesten dit jaar het podium van onze feesttent gaan bestieren?

Het programma is bijna helemaal rond en daarom is het de hoogste tijd om deze alvast met jullie te delen.

 

Woensdag 31 juli

Polder Food Festival

Het wordt weer smikkelen en smullen tijdens het enige echte Polder Food Festival op de woensdagavond. Maak je klaar voor een eetdate met dorpsgenoten: de beste aftrap van het 47ste Polderfeest!

 

Donderdag 1 augustus

Polderloop

Ren je rot tijdens de Polderloop op donderdagavond. Doe mee aan de Kidsrun van 1 km, de G-run van 1,6 km of verbeter je tijd op de 4 km of de 10 km tijdens de leukste hardloopwedstrijd van De Kwakel. Zoals ieder jaar organiseren we de Polderloop samen met Atletiek Klub Uithoorn (AKU).

 

Vrijdag 2 augustus

Royal Beat & DJ Danza

Vrijdag blaast partyband Royal Beat de haringen uit de feesttent. Een dikke, vette show waarin we van hardstyle tot hardrock gaan en via ABBA langs J Balvin tot Snollebollekes! Check de kleine preview in de video hiernaast en bereid je trommelvliezen alvast voor. Natuurlijk zorgt DJ Danza voor de heerlijke sfeer tussendoor.

 

Zaterdag 3 augustus

Zeskamp
Q-Music Foute Uur, Wesly Bronkhorst & Jody Bernal

Terug op Polderfeest: Q-Music Foute Uur! De allergrootste foute hits die stiekem eigenlijk best goed zijn. En dat is niet alles want op de zaterdagavond gaan we ook meegalmen met Wesly ‘Amaaaaaalia‘ Bronkhorst en Jody ‘Que sí que no’ Bernal. Kortom, een heerlijke foute zaterdagavond nadat je je natuurlijk volledig hebt uitgesloofd tijdens de Zeskamp!

 

Zondag 4 augustus

Familiedag & DJ Danza

We sluiten natuurlijk het Polderfeest af met de Familiedag: gezelligheid, spelletjes en veel plezier. Met behulp van DJ Danza dansen we de laatste kater en spierpijn weg. Succes gegarandeerd!

Als dat geen feestje wordt! Wij kijken er in ieder geval al enorm naar uit. Binnenkort gaan de tickets in de verkoop, dus houd deze site en onze socials in de gaten!

biertje polderfeest