Op zoek naar leuke foto's

Oproep: Heb jij nog leuke foto’s?

Tijdens het Polderfeest en de Kermis gaan we wat speciaals doen vanwege het 75-jarig bestaan van het Feestcomité. En daarvoor hebben wij je hulp nodig! Want we zoeken leuke foto’s van hoe we met zijn allen Koninginnedag (Koningsdag), Polderfeest en Kermis vieren.

Zoek ze op en mail ons

Mede dankzij de stichting De Kwakel Toen en Nu hebben wij een groot archief, maar het zou heel gaaf zij als jij in je oude fotoalbums – die papieren of op je computer – kunt duiken. We zoeken naar foto’s waarop je kan zien dat we plezier beleven tijdens de drie dorpsevenementen. Zou je die foto’s met ons willen delen? Dit kan door ze te mailen naar info@feestcomitedekwakel.nl. Heb je de foto niet digitaal? Maak dan een foto van je oude foto en mail ze door. Stuur ook informatie over de foto mee, zodat we weten wie erop staan en welk evenement het was.

Goed om te weten

We maken een selectie uit alle ingezonden foto’s. En wat we ermee gaan doen? Nou we hebben nog wat saaie maar noodzakelijke hekken die we willen omtoveren tot een kunstwerk waar we nog vele jaren plezier van zullen hebben! Als je jouw foto instuurt, ga je dus akkoord dat jouw foto wellicht op de hekken te zien zal zijn. Alvast bedankt voor alle moeite wanneer je voor ons gaat snuffelen in je Kwakelse feesten fotoarchief!

fotos-dekwakel

3 Responses to Op zoek naar foto’s

Geef een reactie