[/vc_column]

Website van het Feestcomité in een nieuw jasje

Fonkelnieuwe website voor Feestcomité De Kwakel
Je inschrijven voor spelletjes op Koningsdag, kijken welke bands er spelen tijdens Polderfeest of lekker foto’s van de Kermisoptocht bekijken? Het kan allemaal op de fonkelnieuwe website van Feestcomité De Kwakel. Hier vind je alle informatie rondom de drie leukste evenementen van ons dorp: Koningsdag, Polderfeest en de Kwakelse Kermis.

 

Evenementen in 2023
Het Feestcomité heeft hard gewerkt aan de nieuwe site, waarop je voor alle leuke evenementen in De Kwakel terecht kunt. Pak je agenda er alvast bij en noteer maar deze data voor 2023:

  • Donderdag 27 april 2023: Koningsdag
  • Van 2 tot en met 6 augustus 2023: Polderfeest
  • Van 1 tot en met 5 september 2023: Kwakelse Kermis

Houd de nieuwe website en onze social media in de gaten als je wilt weten wanneer de inschrijving en kaartverkoop begint.

Informatie per evenement
Wil je meer info over Koningsdag, Polderfeest of de Kwakelse Kermis? Klik dan in het menu bovenaan de website op het evenement. Je ziet dan meteen het volledige programma en waar je je in kunt schrijven of kaarten kunt bestellen. Heb je goede ideeën voor het Feestcomité? Drop ze dan in onze ideeënbus. Of help ons mee en meld je aan als vrijwilliger.

imac

3 Responses to In een nieuw jasje

Geef een reactie