Schrijf je nu in voor de Polderloop

Start met trainen, de Polderloop komt eraan

Op donderdag 3 augustus rennen we ons weer rot tijdens de 35ste Kooyman Polderloop, de leukste hardloopwedstrijd van De Kwakel! Schrijf je nu alvast in via inschrijven.nl en start met trainen!

Kidsrun, Special G-Run, 4K en 10K runs

Ook dit jaar verwachten we weer vele deelnemers van alle leeftijden. Naast de kidsrun voor kinderen van 3 t/m 11 jaar (zo’n 200 deelnemers) en ruim 50 specials tijdens de G-run, staan er zeker 500 à 600 lopers aan de start van de 4 en 10 kilometer. En ook dit jaar is er weer een teambattle tijdens de 10k run.

Wie wint de teambattle?

Naast dat het al leuk is om zelf mee te doen aan de Kooyman Polderloop, kun je ook dit jaar weer met een team van 4-6 personen deelnemen aan de 10 kilometer run. De tijden van de snelste 4 van een team worden bij elkaar opgeteld en de drie snelste teams winnen een barbecuepakket van de plaatselijke slager. Ook is er de poedelprijs voor het team dat als laatste finisht.

Geef je nu op en trainen maar!

Vorig jaar deden er meteen 13 teams mee met de teambattle, en dat hopen we dit jaar te overtreffen. Dus spoor je vrienden, vriendinnen, familieleden en collega’s aan, vorm een team en schrijf jullie in via kooymanpolderloop@gmail.com. Aan deelname als team zijn geen extra kosten verbonden. Ieder teamlid schrijft zich ook individueel in via inschrijven.nl. Tot donderdag 3 augustus!

329 Responses to Doe mee met de Polderloop

Geef een reactie