Giddy Up and Eat!

2 augustus: Polder Food Festival country style

We trappen het Polderfeest af met een geweldige editie van het Polder Food Festival… Dit jaar geheel in country style! Een beetje cowboy heeft een goede eetlust. Dus giddy up en kom smullen van burgers en fried chicken, gegrilde maïskolven en natuurlijk heerlijke frietjes!

Smokemasters en Royal Hillbilly Club

Het heerlijke eten tijdens Polder Food Festival komt van de Smokemasters uit het Westen. Zij brengen hun kingsize smokers en grills mee en maken al het lekkers voor je klaar. Geen zorgen: dit jaar is er echt genoeg voor iedereen! En ook voor gezelligheid is gezorgd: de The Royal Hillbilly Club overgiet je met hits van Bon Jovi tot Britney Spears en van Radiohead tot Motörhead. Uiteraard met een flinke lading Hillbilly bluegrass en countrymuziek.

Gratis voor kinderen t/m 3 jaar.

Of dit nog niet genoeg goede ingrediënten zijn voor een smulfestijn, mogen je kinderen t/m 3 jaar gratis naar binnen en kinderen tot 12 jaar kunnen voor een kindertarief mee komen eten! We hopen dat je erbij bent op 2 augustus vanaf 17:00 uur! Bestel nu je kaarten, dan ben je voordeliger uit dan last-minute aan de deur. Je kunt ze tot donderdag 27 juli online kopen. Het wordt een mooie avond, HELL YEAH!!!

28 Responses to Bestel nu je kaarten voor Polder Food

Geef een reactie