Bekijk het nieuwe kermisreglement

De inschrijving is begonnen!

Maak de bouwplaats maar klaar, want… de inschrijving voor de 69ste Kwakelse Kermisoptocht op 5 september 2023 is geopend! Ook vragen we graag jullie aandacht voor het vernieuwde kermisreglement dat je op deze site kunt lezen. Wees er snel bij, de inschrijving sluit op woensdag 9 augustus 2023.

Nieuw kermisreglement

We doen het niet om jullie te plagen, maar regels horen nu eenmaal bij dit feestje. We moeten er samen voor zorgen dat het veilig en gezellig blijft voor iedereen en dat we volgend jaar ook weer een vergunning krijgen voor een kermisoptocht. Zorg daarom dat ALLE DEELNEMERS deze regels te kennen en zich er aan te houden. Voldoet een kar of een deelnemer op de kar niet aan onderstaande regels? Dan telt de kar niet mee in de uitslag. Lees hier het kermisreglement.

Maak je klaar voor de optocht

Waar wacht je nog op? Klik snel op het inschrijfformulier en schrijf je in voor de 69e kermisoptocht op 5 september 2023. Als je het onderwerp van de kar nog niet weet; geen probleem. Stuur het onderwerp zodra je het weet naar kermis@polderfeest.nl. Uiterlijk woensdag 30 augustus moet het onderwerp bij ons bekend zijn. Hierna kan je het niet meer wijzigingen.

Veel plezier met bouwen!

Geef een reactie